29.04.2021
ATU tələbələri Çin Tibb Universitetinin onlayn dərslərinə qoşulubl

Azərbaycan Tibb Universitetinin (ATU) Müalicə-profilaktika, Hərbi tibb və İctimai səhiyyə fakültələrinin 89 tələbəsi 2020-2021-ci tədris ilinin yaz semestrində Çin Tibb Universitetinin təşkil etdiyi onlayn dərslərə qoşulublar.

Tələbələr ingilis dilində tədris olunan üç fənn - “Cərrahiyyə”, “Diaqnostika” və “Ənənəvi Çin tibbi-akupunkturası” üzrə dərslərdə iştirak ediblər. Kursun sonunda müvafiq imtahandan keçdikdən sonra ATU tələbələri rəsmi sertifikatlarla təltif olunublar.

Qeyd edək ki, bu dərslərin təşkili ATU-nun üzvü olduğu “Bir kəmər – bir yol” Beynəlxalq Tibb Təhsili Alyansı (BRIMEA) çərçivəsində əməkdaşlıq sayəsində baş tutub.