AZ RU EN
23.08.2017
ATU-nun Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Beynəlxalq Gənclər Düşərgəsində işitrak edib

Azərbaycan Tibb Universiteti Tələbə Gənclər Təşkilatının sədri Tural Əzizov Türk Dilli Dövlətlər Birliyinin(Türk Kənəşi) 2-ci Beynəlxalq Gənclər Düşərgəsində iştirak edib.

Düşərgədə Azərbaycan, Türkiyə, Qazaxıstan, Qırğızıstan, Türkmənistan və Kosova dövlətlərindən olan tələbələr iştirak ediblər.

Türk Kənəşinin Azərbaycan Tələbə heyətinin baş koordinatoru olan Tural Əzizov bildirib ki, tələbələrimiz düşərgə zamanı ölkəmizin milli mənəvi dəyərləri haqqında geniş məlumat veriblər və "Azərbaycan Gecəsi" adı altında ölkəmizin Milli-mənəvi dəyərləri, Gənlərə göstərilən qayğı və Təhsil sistemi haqqında cıxışlar ediblər.

ATU TGT-nin sədri Tural Əzizov eyni zamanda Azərbaycan Tibb Universitetini təmsil edərək universitetdəki təhsil sistemi, klinikaların vəziyyəti və ATU-da təhsil alan xarici vətəndaşlar haqqında ətraflı məlumat verib.